HELGEN

Kategori: Vardag

Haha går visst inte så bra med det där att inte äta godis. Fredag, lördag och idag har det blivit godisätande. Jaja.. 

I fredags drog Thai och jag och åt Sushi, var faktiskt väldigt bra! Sen efter det drog vi hem till en kompis till Thai där det var pokerkväll. Jag drog dock hem tidigt, inte det roligaste att sitta och kolla på när typ 10 killar sitter och spelar poker.. Igår sprang Thai Holmenkollenstafetten och jag skulle egentligen vara med på banketten och festa efter men känner mig faktiskt inte alls pigg så jag droppade det. Drog istället och träffade Kent på O'learys där det blev mat och massa prat och sen gick vi till skybaren på Radisson Blu som vi pratat om att vi ska dra till. Så där tog jag en virgindrink med rabarber och så satt vi och såg på den fina utsikten. 

Sen drog jag hem och såg slutet på Eurovison. Röstade flera gånger på Sanna och jag tyckte faktiskt hon hade varit en värdig vinnare. Men blev glad att Österrike vann. Sen vaknade jag av att ett gäng fulla och glada killar trampade in i lägenheten. Hela 4 pers har bäddsoffan i vardagsrummet haft som nattgäster inatt. Haha de har nog inte legat så bekvämt kan jag tänka mig.

Idag har det varit en riktig slappsöndag. Vi gick och åt lunch på Lille Saigon hela gänget iallafall och det var lika gott som vanligt. Tog självklart favoriten Bun thit noung, mums! 

Imorgon ska jag försöka få en tid hos läkarn, känner mig faktiskt inte alls bra så jag måste få träffa en specialist snart. Vill diskutera om jag kan få testa en annan medicin som jag läst lite om och så vill jag fråga lite om operation. Helst vill jag ju slippa det men om jag inte kan bli bra av medicin så finns det ju inte så mycket annat att göra. Mediciner gör ju egentligen inte att jag blir frisk vad jag förstått. Utan de dämpar bara symtomen. Dessutom så blir man ju väldigt trött av medicinen, speciellt nu när jag tar två tabletter om dagen också, så hade varit så skönt att slippa det. Jaja, så är det. 

Från tråkigheter till roligheter - nästa helg är ju 17. mai. Norges nationaldag och typ årets största dag egentligen. Det ska bli spännande. Vet inte så mycket om vad som händer mer än att dagen startar med champagnefrukost med massa folk. Blir kul iallafall, min första "syttende mai". Får se om det kan slå vår midsommar. Tveksamt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: